Voorbereidingen
Blijf op de hoogte en volg Frank
16 Januari 2007 | Nederland, Rotterdam
Voor diegenen die het nog niet weten; ik ga begin februari voor 6 weken naar Shanghai om daar eens te gaan kijken hoe het er met de gezondheidszorg voor staat. Dit alles staat in het kader van mijn Oudste co-shap (laatste stage voor mijn artsenbul) traumatologie.
Het leek mij wel leuk om een dagboek/site zoals deze daarvan bij te houden. Ik hoop jullie zo te kunnen voorzien van mooie verhalen en leuke foto's en andersom hoop ik leuke nieuwtjes terug te krijgen natuurlijk.
Officieel is dit coschap gisteren begonnen met een presentatie van de vorige 2 studenten die daar zijn geweest.(ik zal ook samen gaan met een andere student, Gideon)
Leuk om te horen dat het daar allemaal bijzonder gastvrij en lux geregeld, of althans dat was voor hen zo iig. Dat is natuurlijk al wel een geruststelling gezien ik helemaal nog niks wist.
Morgen gaan we ff lunchen om ook de sociale aspecten van het coshap eens goed door te nemen. (ook erg belangrijk natuurlijk!)
Verder schijnt het kwa gezondheidszorg nog best goed geregeld te zijn, kwantitatief zeker maar het is allemaal wel heel erg anders heb ik al weer gehoord. Klein voorbeeld: eerst moet er betaald worden alvorens er ook maar een dokter naar je kijkt(dus als je van plan bent een ongeluk te krijgen moet je wel zorgen dat je voldoende cash bij je hebt,....). Ik ben erg benieuwd hoe dat daar allemaal in de praktijk gaat.
De vertrekdata zijn inmiddels ook bekend, zondag 11 feb. vliegen en 24 maart terug.
Veel meer info heb ik nog niet maar dat komt de komende tijd wel. (het lijkt er een beetje op dat het onderwerp brandwonden en de behandeling daarvan een speerpunt zal gaan zijn voor ons verblijf)
Ik hoop dat jullie het leuk vinden om mijn voortgang de komende 2 maanden te volgen,... zo niet?!.. nou ja.... dan lees je het lekker niet.
groeten, Frank
ps. Vergeef mij de toekomstige spelfouten en grammaticale missers, ik heb geen zin om alles 6 keer over te lezen,.... jullie krijgen de ruwe ongeretoucheerde versie!
16 Januari 2007 - 14:22
Mark:
Peters, ik lees je verhalen hoor jongen.
Kusje -
16 Januari 2007 - 15:29
Ivo:
eindelijk rust in de mathenesser vanaf Feb; succes frank, wou dat ik hetzelfde geregeld had! -
16 Januari 2007 - 16:01
Brenda:
Frankie Peters!!
Super om jou avonturen te mogen volgen!! Ik ga jou héél veel succes en plezier wensen! Jammer dat ik je zaterdag niet even heb kunnen spreken! Good luck, take care!
Liefs Brenda -
17 Januari 2007 - 10:09
Vliet:
Yo peters,
Succes ermee en de groeten! -
17 Januari 2007 - 17:36
Marc:
Peters Blange,
Ik zal je verhalen volgen. Veel succes daar ennne...maak er wat moois van.
Groeten,
Marc -
21 Januari 2007 - 10:23
Berend:
de ruw getoucheerde versie zal ook wel goed te lezen zijn. hoop dat je veel foto's erop kan krijgen. veel plezier daar. groet berend -
21 Januari 2007 - 15:21
Erik:
Hé broertje, ik wil wel meer info natuurlijk! Vluchtnummers, hotels etc. want anders kunnen we zeker geen weekendje stappen in Shanghai! -
22 Januari 2007 - 11:15
Gootje:
Wow....het komt allemaal akelig dichtbij zo Frank :) Maarem veel plezier iig en tot over 2 maanden dan een keertje ;)
kus Go -
23 Januari 2007 - 23:39
Pap En Mam:
Hartstikke goed idee zo´n dagboek. Als jij zorgt voor de tekst en vooral foto´s kunnen wij de nodige uurtjes wel vol maken.
We wensen je in ieder geval een heel interessante reis en veel plezier. En zorg dat je weer heelhuids terug komt. -
26 Januari 2007 - 16:56
Marion&Ad:
Je eerste reacties gelezen. Ook wij zullen met veel interesse, zeker omdat we daar ook even vertoefd hebben, jouw avonturen volgen. Heel veel succes!!
Groeten. -
08 Februari 2007 - 02:30
Esmee:
Ha Frank, ben je al in Shanghai. Een erg goed idee van je om naar het buitenland te gaan. Daar krijg je absoluut geen spijt van. Heel veel plezier. Ben benieuwd naar je verhalen.
Kus Esmee -
08 Februari 2007 - 02:31
Esmee:
Kus Esmee -
09 Februari 2007 - 08:27
Lon:
Hey lekkere vent,
Ik ben benieuwd, ga zeker je verhalen lezen! Heel veel succes.. -
09 Februari 2007 - 17:23
Plien:
Heel veel plezier Frank! We gaan vanavond nog een leuk feestje ervan maken!
xxx Plien